Partenaires
VGM

VGM BV is de partner van Empulsys op het gebied van opleidingen en trainingen in en rondom het vakgebied ICT. Het doel van de samenwerking is onze klanten een compleet opleidingspakket te kunnen aanbieden. VGM geeft opleidingen en trainingen op Mbo-niveau en Hbo-niveau, in-company en individueel. Bij VGM bent je ook altijd welkom voor maatwerk en opleidingsadviezen voor de best bij jouw passende professionele training. VGM geeft ook I-Tracks en inleidende en specialistische opleidingen op gebieden als Informatiebeveiliging, Procesmanagement, Informatiemanagement en nog veel meer. Mocht je meer willen weten over wat VGM te bieden heeft, kijk dan eens op www.vgm-opleidingen.com.

 


Actualité

L'article en ligne "De la Modélisation Métier vers des Systèmes Informatisés" est maintenant disponible en anglais.

 

Empulsys est un Business Partner d'IBM autorisé à la revente de solutions, services et formations IBM Rational au Benelux.

 

Bulletin d'Information

Souhaitez-vous régulièrement être informé de la disponibilité de nos rapports relatifs à l'ingénierie logicielle ainsi que d'astuces s'y rapportant? Si oui, alors n'hésitez pas à vous abonner à notre bulletin d'information.